top of page

In 2010 heb ik mijn opleiding aan de modevakschool behaald, ik kwam er achter dat ik graag door wilde gaan met het creeren van de “Total Look”. Zo besloot ik meerdere opleidingen Visagie en hairstyling te volgen.

 

Na een aantal shows van het bruidhuis Thandora te voorzien van make-up, besefte ik dat dit mijn bron was voor inspiratie. Het opmaken van bruiden gaf mij veel plezier en voldoening, ik besloot mij hierin te specialiseren. 

 

Na 4 jaar hard werken met vele prachtige bruiden, extreme halloween looks, studio werk en de mooiste kapsels, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen om hier mijn vak van te maken en ervaringen te delen met jou.

Bruiden

Ik ben gespecialiseerd in de make-up en hairstyling van bruiden. Ik luister goed naar jou verhaal en je wensen en zo komen wij samen tot een prachtige creatie. Mijn doel is om je mooiste jij naar boven te halen, terwijl je toch dichtbij jezelf blijft.

Extreem

Ik ben erg creatief en dit laat ik graag zien tijdens de fantasie looks van bijvoorbeeld Halloween, maar ook andere grime opdrachten.

Tessa Lijten

"Meer dan alleen visagie!" - Moeder van de bruid

"Tessa heeft voor alles een oplossing en denkt met me mee" - Bruid

"Creëert in een korte tijd een mooie look" - Fotograaf

"Ben ik dat? Ik herken mezelf niet meer!" - Barmeisje tijdens Halloween 

"Binnen een uurtje had ze ook mijn zusje mooi gemaakt!" - Bruid

Samenwerkingen
"Ik ben creatief en passievol, dit gebruik ik in mijn vak"
reacties over mijn passie

Ik kies er voor om met merken te werken die duurzaam zijn, goed voor de huid en langdurig mooi blijven om een gehele dag zorgeloos te genieten.

Golden rose / Make-up Studio

Met welke merken werk ik?
bottom of page